Voor de Linschoten-Vereeniging betekent uw lidmaatschap meer dan het ontvangen van uw jaarlijkse contributie.
Dankzij de leden kan de Linschoten-Vereeniging ieder jaar de geschiedenis van het reisverhaal verrijken met een nieuw Werk. Door lid te worden van de Linschoten-Vereeniging steunt u deze doelstelling en zorgt u er mee voor dat een zeer specifiek soort Nederlands en Belgisch historisch erfgoed toegankelijk wordt gemaakt. In ruil daarvoor kunnen leden aan een voordelige prijs publicaties van de Linschoten-Vereeniging kopen. Leden kunnen ook deelnemen aan de activiteiten van de vereniging, zoals de jaarlijkse voorstelling van een nieuw deel in de reek Werken, op een historisch verantwoorde locatie en omkaderd met een toepasselijke lezing of tentoonstelling.

Lid worden is heel eenvoudig: u kunt u aanmelden bij de secretaris van de vereniging, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeldt u dan in uw bericht uw naam, adres en de lidmaatschapsformule die u verkiest.

Er bestaan 4 formules:

  • Plus-lid, €47,50 per jaar.
    U ontvangt de nieuwsbrief en uitnodigingen voor de activiteiten van de Linschoten-Vereeniging. U ontvangt jaarlijks een exemplaar van iedere nieuwe titel uit de reeks Werken; dat krijgt u meteen mee naar huis als u de boek­presentatie bijwoont, of het wordt u later met de post bezorgd. Daarnaast heeft u recht op aankoop van een ongelimiteerd aantal uitgaven aan de geldende ledenprijs.
    Plus-leden geven de vereniging net dat extra steuntje in de rug dat we kunnen gebruiken om ons jaarlijkse Werk mogelijk te maken.
  • Gewoon lid, €30 per jaar.
    U ontvangt de nieuwsbrief en uitnodigingen voor de activiteiten van de Linschoten-Vereeniging, en U heeft ook recht op aankoop van de uitgaven aan de geldende ledenprijs.
  • Buitenlandse leden (€52,50 per jaar) krijgen meteen het Plus-lidmaatschap.
  • Student-lid (€15 per jaar): voor studenten, Aio's en Oio's, onder de voorwaarden die voor gewone leden gelden.

Een speciaal lidmaatschap voor het leven is mogelijk. De penningmeester kan u hierover nader informeren.

Het contributiejaar loopt gelijk aan het kalenderjaar.

Om u aan te melden als lid, vult u onderstaand formulier in, of u stuurt een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen dan verder contact met u op.
Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Voornaam* Achternaam*
E-mail*
 
 
 
 
 
Straat* Huisnummer*
Postcode* Plaats*
Land*    
Welke lidmaatschapsformule kiest u?* 

   Plus-lid
   Gewoon lid
   Buitenlands lid
   Student-lid

Hoe heeft u de Linschoten-Vereeniging leren kennen?
(meerde keuzen zijn mogelijk)
   Door een publicatie van de vereniging
   Via de website van de vereniging
   Door de folder van de vereniging
   Via familie of kennissen
   Via de krant, radio of televisie
   Via Facebook of Twitter
     Op een andere manier
   
Belangrijk: toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens.
Sinds de Algemene Verordening Gegevensverwerking in de EU van kracht is geworden, moeten we als vereniging uw expliciete toestemming krijgen om de bovenstaande gegevens te mogen verwerken in onze verenigings­administratie. Als vereniging verwerken we die gegevens voor het behandelen van uw lidmaatschaps­administratie voor het versturen van uitnodigingen en informatie over activiteiten van de Linschoten-Vereeniging, voor het afhandelen van bestellingen en de betaling van de lidmaatschaps­bijdrage en voor het versturen van Werken en andere publicaties van de vereniging.
Meer details vindt u in de Privacyverklaring van de Linschoten-Vereeniging.
   
Hierbij verleen ik toestemming aan de Linschoten-Vereeniging om deze gegevens te verwerken*    (klik dit aan)